Skip to main content

#15- Gimme! Gimme! Gimme!

ABBA’nın “Gimme Gimme” şarkısı, Beşiktaş Gençlik Korosu tarafından seslendirildi.

#15- Levent Yüksel ile Efes’teydik

#14- Tarkan ile Klip Çekimindeydik

Değerli sanatçımız Tarkan ile bir araya geldik. Beşiktaş Gençlik Korosu’ndan 4 korist ve Beşiktaş Çocuk Korosu’ndan 10 korist, “Sen Rahat Uyu” adlı şarkının klibinde yer aldı. Bu harika marş için sanatçımızı ve performansları için koristlerimizi tebrik ederiz.

#13- Korolar Maratonundaydık

Her sene Koro Kültürü Derneği organizasyonu olarak düzenlenen “Korolar Maratonu” bu sene Bursa’da idi. Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Çoksesli Korosu ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğin ikinci gününde sahne alan Çocuk Korosu ve Beşiktaş Gençlik Korosu, seyircileri yine gönül sesli müziğe doyurdu. Korolarımızı ve koristlerimizi tebrik ederiz.

#12- 2023-2024 Seçmelerimiz Sonuçlandı

17 Eylül 2023 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Beşiktaş Belediyesi Gençlik Korosu Seçmeleri sonucunda;
Başvuran adaylarımızdan 21’i başarılı bulunarak koromuza girmeye hak kazandı. Kendilerini tebrik ederiz. Harika bir yolculuk onları bekliyor.

#11- 2023-2024 Seçmelerimiz Başlıyor

Yeni sezonda aramızda yeni sesleri görmek istiyoruz. Seçmelerimiz 17 Eylül 2023 Pazar günü saat 10.00’dan itibaren Zübeyde Ana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Adaylar web sitesindeki online modülden başvurabilirler. İlçe dışından başvurmak isteyen adaylarınız 1-15 Eylül tarihleri arasında [besiktas.bel.tr](http://www.besiktas.bel.tr) adresinden, ayrıca Koro Koordinatörümüz Sn. Selçuk Taçalan’a 0534 650 30 70 numaralı telefondan arayarak kayıt olabilirler.

#10- İki Konservatuvar Başarısı Birden

Koristlerimizden Cem ve Kerim, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı sınavlarında başarılı oldular ve okula kayıt yapmaya hak kazandılar. Cem’e “Ses Eğitimi”, Kerim’e “Klasik Eğitim/Cello” alanlarında başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki bu vesileyle ülkemiz için iki sanatçı kazandık.

#9- Vera’ya Veda

2016 yılından itibaren önce Beşiktaş Çocuk Korosu’nda, sonra da Beşiktaş Gençlik Korosu’nda koristimiz olan sevgili Vera, ODTÜ’yü kazandı. Ankara harika bir korist kazandı. Bu zamana kadarki katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Seni çok seviyoruz Vera.

#8- 2023-2024 Seçmelerimiz

Yeni sezon seçmeleri Ağustos ayında duyurulacak ve Eylül ayında okulların açılması ile birlikte gerçekleştirilecektir. Detaylar ilerleyen haftalarda sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda olacaktır, lütfen takipte kalın.

#7- Web Sitemiz Yayına Girdi

#6- Beethoven 9. Senfoni

CRR’nin daveti üzerine, kardeş koromuz Beşiktaş Çocuk Korosu’ndan ve koromuzdan seçilmiş 20 korist, CRR Orkestrası, özel solistler ve farklı korolarla birlikte Beethoven’ın 9. Senfonisini seslendirdiler. Hayatları boyunca unutamayacakları bu özel deneyim için gönülden tebrik ederiz.

#5- Pera Korolar Festivalindeydik

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Pera 4. Uluslararası Korolar Festivaline ilk kez katıldık. Kardeş koromuz Beşiktaş Çocuk Korosu ile aynı oturumda sahne alan ekibimiz seyircilere harika anlar yaşattı. Tebrikler gençler.
Performanslarımızı Videolar bölümünden izleyebilirsiniz.

#4- Sansev Başarımız

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne ilk kez katılan koromuz, “Koro Titmışlığında Başarı” ödülünün sahibi oldu. Tebrikler gençler. Performanslarımızı Videolar bölümünden izleyebilirsiniz.

#3-Yeni Yıl – 2023’e Merhaba

2023’e şarkılarla ve kahkahalarla girdik. Bir de “Jingle Bells” klibi kaydettik. Mutlu Yıllar.
Klibimizi Videolar bölümünden izleyebilirsiniz.

#2- Cumhuriyet Günü Projesi

Koromuz, değerli besteci Yalın Tura’nın “Cumhuriyet Günü” adlı eserini başarıyla seslendirdi ve kardeş koromuz Beşiktaş Çocuk Korosu ile birlikte stüdyo kaydını gerçekleştirdikten sonra çekilen klipte yer aldı. Yalın Hocamıza sevgilerimiz ve teşekkürlerimizle.

#1- Beşiktaş Gençlik Korosu Kuruldu

Beşiktaş Gençlik Korosu, yapılan seçmeler sonucunda 2022-2023 sezonunda çalışmalarına başlamak üzere 20 gençle kuruldu. Yıllar içinde kademeli olarak büyüyecek olan ekibimize başarılar diliyoruz.